Back to top
  /  Fashion   /  Tipy na dárky pro jogína

Tipy na dárky pro jogína

Tipy na dárky pro jogína

Milujete jógu? Nebo máte doma jogínku? Udělejte radost sobě nebo svým blízkým dárkem, který je podpoří v jejich jógové praxi. Stačí si vybrat, jaký styl jogína je pro vás ten nejlepší.

Meditující jogín

Je vám blízká kundalini jóga? Rádi meditujete? Preferujete bavlněné oblečení na jógu, které vás příjemně obejme? Nebo jen rádi vynikáte? Pak je právě pro vás značka Kundalini wear.

Kundalini wear vyrábí své oblečení ze 100% bio organické bavlny. A najdete ho pouze v bílé nebo antracitové barvě. Bílá barva je nerušivá a pomáhá vám soustředit se na své nitro. Antracitová je tmavší odstín šedé barvy. Antracit je zemitý a působí na naši mysl ukliďnujícím nerušivým dojmem.

MEDITACE

ZKLIDNĚNÍ

VNITŘNÍ SVĚT

Hatha jóga lover

Máte nejraději hatha jóga lekce? Chcete se při své praxi zapotit, ale zároveň zklidnit svou mysl a dostat se sami k sobě? Baví vás jógové alegorie a příběhy? Tak je právě pro vás ideální značka Shambhala.

Shambhala šije své modely převážně z modalu. Druhu hedvábné tkaniny. Všechny jejich legíny a topy jsou tak velmi jemné na dotek, ale zároveň pevné a drží přesně to, co mají. Shambhala je nejlepší volbou pro každodenní jógovou praxi.

ENERGIE

ODVAHA

VÁŠEŇ

Jogín perfekcionista

Ať už vás baví hatha nebo power jóga, chcete se prostě hýbat a hledáte něco, co ještě nemáte. Rádi se vydáváte po cestě dosahování dokonalosti. Ženskost a minimalismus, to je to, co chcete a co přináší Moonchild.

Moonchild je dánská značka, která se inspiruje severskou přírodou. Je vyráběna jógíny pro jógíny. Vyznačuje se dvojitými švy, těmi nejkvalitnějšími materiály a ekologickou výrobou. Moonchild je značkou pro náročné.

ŽENSKOST

PERFEKCIONISMUS

MINIMALISMUS

Kupujete topík nebo legíny jako vánoční dárek pro někoho blízkého? A bojíte se, že neodhadnete velikost nebo se netrefíte do vkusu? Nebojte, garantujeme výměnu zboží do 14.1.2020. Nebo si u nás můžete koupit dárkový poukaz na libovolnou hodnotu, který vám zašleme e-mailem.

Naši dopravci – Česká pošta a Zásilkovna – slibují dodání zboží do Vánoc u balíčků odeslaných nejpozději 18.12. Proto doporučujeme raději nečekat, abyste měli jistotu, že své dárečky budete mít s jistotou pod stromečkem. 🎄

Přejeme krásné svátky!

Věra & Mirka (Veramira;)

You don't have permission to register