Back to top
  /  Fashion   /  Kdo je Moonchild?

Kdo je Moonchild?

Kdo je Moonchild?

PŘÍBĚH ZNAČKY MOONCHILD

Moonchild Yoga Wear je butiková sportovní značka a móda na volný čas, kterou založila v Dánsku v roce 2015 Louise Wang Nielsen. Kolekce oblečení značky Moonchild jsou inspirovány barvami a nádhernými scenériemi skandinávské přírody, propojují v sobě severský minimalismus a ženskost, která se projevuje v unikátním designu. Moonchild Yoga wear vyrábí veškeré oblečení na jógu v EU, aby byla zajištěna etická a odpovědná výroba, při níž jsou používány materiály té nejvyšší kvality.

DESIGN TVOŘENÝ ŽENAMI PRO ŽENY 

Za značkou Moonchild Yoga Wear stojí její zakladatelka, majitelka a kreativní ředitelka Louise Wang Nielsen. Louise je zkušená kreativní designérka s citem pro módu, s láskou k józe a vášní pro životní prostředí – tyto vlastnosti se propojily a zapříčinily vznik mezinárodní sportovní značky.  

Louise založila značku Moonchild v roce 2015 v dánském Aarhusu, kde žije se svým manželem a dvěma malými chlapci. Chtěla skloubit svoji vášeň pro jógu a znalosti v oblasti designu. Po té, co opustila studium práv, začala se jako mladá podnikatelka věnovat rozvoji své vlastní sportovní značky.

MÓDA S OHLEDEM NA PŘÍRODU

Moonchild vytváří aktivní módu, kterou budete s radostí nosit, nejen kvůli tomu, že krásně vypadá, ale taktéž díky odpovědnému přístupu, který ctí při výrobě každé kolekce. 

Aby bylo vytvořeno to nejlepší oblečení na jógu, pilates a sportovní aktivity, vybírá Louse ty nejjemnější látky a udržitelné materiály, jako je například organická bavlna, bambus, korek, směsi Cupro, či modal. Tyto látky tvoří pak jedinečnou kombinaci materiálů Moonchild. Moonchild ví, že nic není dokonalé a že se všichni můžeme neustále zlepšovat, takže neustále pracují na vylepšení všech částí jejich podnikání. 

  • Materiál: italská tkanina s certifikací OEKO-TEX
  • 86% Polyester 14% Elastan
  • Ekologicky recyklovaný materiál
  • 93% Recycled PET / 7% Elastan

Moonchild již pracuje s recyklovaným polyamidem, organickou bavlnou a udržitelným bambusem. Dále budou rozšiřovat používání ekologicky šetrného modalu (vyrobeného z hedvábí a viskózy) a biologicky rozložitelných látek. Slibují, že nadále budou zvyšovat kombinaci udržitelných a recyklovaných látek při výrobě.

NAVRŽENO A VYROBENO V EVROPĚ

Pro zajištění etického průběhu výroby, vyrabí Moonchild veškeré oblečení v Evropě, kde jsou schopni své dodavatele pravidělně kontrolovat a dohlížet na pracovní podmínky. Pečlivě vybraný výrobce získal certifikaci STEP BY OEKO-TEX®, pro udržetilnou textilní výrobu, což je maximální úroveň, které lze dosáhnout. Ta se odráží v celém výrobním procesu.

Všechny modely vyrobené Moonchild Yoga Wear začínají jako ruční kresby v Louisině designerském studiu, každý kus je testován týmem studentů jógy a fitness. Rozmístění švů, přizpůsobení materiálu, ručně vybrané tkaniny, vše je navrženo tak, aby jste se cítili pohodlně, svobodně a žensky. Každá kolekce obsahuje minimalistický design s nádechem ženskosti.

Všechny produkty jsou navrženy tak, aby jsi cítila svobodu a flexibilitu. Materiály jsou měkkoučké a příjemné jako druhá kůže.

VARIABILITA

Všestrannost stylů je něco na čem si Moonchild Yoga Wear dal záležet. Vytváří krásné kousky nejen na jógu, pilates, balet a fitness ale jsou také na denodenní nošení a  tvoří součást každodenního šatníku.

DÁRCOVSTVÍ

V Moonchild myslí i na ostatní. Chtějí pomoci těm, kteří to nejvíce potřebují. Louise se proto rozhodla spolupracovat s vybranými charitativními organizacemi, které dělají úžasnou práci po celém světě. Poslední Moonchild spolupráce byla s Action Child Aid  – na podporu vzdělávacího programu pro chudé děti v Indii. Vybralo se 25.000 DKK, k čemuž přispěli všichni zákazníci Moonchild.

Od roku 2018 spolupracuje Moonchild s organizací Women for Women International, která pomáhá ženám, které přežily válku.

Moonchild slibuje, že s jejich růstem se budou i nadále zaměřovat na enviromentální a sociální odpovědnost. A jsou rádi, že se o to můžou podělit i se svými zákazníky.

Mějte rádi naši planetu a sdílejte kouzlo každého okamžiku! ❤️

You don't have permission to register