Back to top

Kdo je Shambhala?

Jsou tým španělských milovníků jógy, jejichž cílem je propagovat zdravý, aktivní a vědomý životní styl. Jejich myšlenky jsou inspirovány duchovními průvodci, kteří pečují nejen o své vnější já, ale také o svůj vnitřní prostor. Spojením jejich vášně pro jógu a životní tajemství vytvořili oděvní řadu speciálně vyrobenou pro silné a svobodomyslné jogíny. Jako vědomá a ekologická značka inspirují ostatní, aby se aktivně zapojili do všech  životních výzev. Věří, že šířením jógy a propagací zdravého životního stylu podporují a  inspirují každého na jeho cestě k osobnímu rozvoji.

Proč zrovna Shambhala?

V hinduistické a tibetské tradici je Shambhala mystické království. V sanskrtu se jedná o „místo míru“.  Pro některé se jedná o symbol nejvyšší duchovnosti, které by duše mohla dosáhnout, pro jiné se jedná o mystické království ukryté v Himalájích.

Jak pravil 14-ctý Dalajláma ve svém proslovu v roce 1985

„Ačkoli ti, kteří mají zvláštní vztah, se tam mohou dostat karmickým propojením, přesto se ve skutečnosti nejedná o fyzické místo. Můžeme jen říci, že je to čistá země, v lidské říši. A pokud člověk nemá zásluhy a skutečné karmické propojení, nemůže tam skutečně dorazit.

Ať už je pravda jakákoli, Shambhala je zdrojem inspirace. Místo, kam mohou jít pouze „osvícení“, místo harmonie, čistá země, do které bychom jednoho dne chtěli dorazit – fyzicky, mentálně nebo duchovně. 

Jaké jsou jejich principy?

  • Přijmout výzvu života
  • Naslouchat intuici na cestě životem
  • Oslavovat zázrak a přírodní krásy světa
  • Milují svobodu a přijímají svobodné duše
  • Představují si ohromnou sílu změny tím, že spolupracují jako jeden
  • Věří, že není limitů v tom, čeho může být dosaženo
  • Objevují pravou přirozenost prostřednictvím dokonalého tělesného vyjádření
  • Vidí vesmír jako kolektivní vědomí a snaží se spojit, vyvíjet se a růst směrem ke sjednocení
  • Jsou Shambhala

Z čeho jsou produkty vyrobeny?

Shambhala podporuje udržitelnost. Ta se projevuje i v materiálech, ze kterých jsou jejich produkty vyrobeny. Ať už se jedná o kolekci z modalu, či o kolekce z recyklovaného polyesteru. Modal je druh tkaniny vyrobené z vláken buku, která je měkká, hladká, lesklá a tekutá. V kombinanci s organickou bavlnou vytváří bavlněnou modální tkaninu Shambhala. Materiály jsou velice příjemné a je to zejména materiál, který nás prostě „dostal“ a tuto značku jsme na našem e-shopu chtěly mít.

Vítáme Shambhalu na Veramira

Spojení skvělých lidí, Barcelona, jedinečný a extrémně pohodlný materiál nás nadchnul. Produkty Shambhaly a jejich kvalita nám dělají radost a proto jsme rády, že jsme jednak členem Shambhala Tribe, ale taktéž, že Shambhala je u nás na Veramira.

Doufáme, že i s touto značkou budete mít skvělé jógové zážitky a že to bude vaše oblíbené oblečení, ve kterém se budete cítit pohodlně, komfortně a krásně.

You don't have permission to register