Back to top
  /  Fashion   /  ONZIE – Značka, která věří v sílu pohybu (myšlenek, těl a našich duší)

ONZIE – Značka, která věří v sílu pohybu (myšlenek, těl a našich duší)

Oblečení na jógu

ONZIE – Značka, která věří v sílu pohybu (myšlenek, těl a našich duší)

Značku Onzie založila Kimberly Swarth, která se narodila a vyrostla v Los Angeles. Pochází ze tří generací módních návrhářů. Bydlí ve Venice Beach v Kalifornii a nejradši tráví čas se svým manželem a jejich synem a dcerou. Samozřejmě v pohybu.

ONZIE: MILUJEME POHYB 

Za každým designem Onzie objevíte hluboký respekt k tomu, co lidské tělo dokáže. Každý kousek je propracován tak, aby se přizpůsobil pobyhu těla. Jedinečné kreativní střihy, potisky a barevné vzory budou vnášet do každého vašeho pohybu hravost, sebevědomí a sebevyjádření.

Onzie - oblečení na jógu

VÝROBA: MILUJEME LOKÁLNOST

Onzie vzniklo ve Venice Beach v Kalifornii, epicentru kreativity a aktivního života. Tam také probíhá tvorba a testování všech produktů této značky. Onzie zachovává při výrobě ty nejvyšší standarty, stále udržuje lokální výrobu – 99% celého procesu výroby (návrhy, šití, stříhání, barvení atd.) probíhá v LA.

WOMEN BOSS: MILUJEME DÁMSKÉ ŠÉFY

Onzie je nezávislá ženská firma, kterou založila Kimberly Swarth. Tato oddaná jogínka s magisterským titulem v pohybové terapii je hnací silou značky a firemní kultury. 

Společně se svým týmem se snaží každý den ztělesňovat sílu ženského ducha. Podporují se s kolegyněmi navzájem a vkládají vášeň a kreativitu do celého procesu. Práci prokládají přestávkami plnými tance a jógových pozic.

Oblečení na jógu

Již od založení společnosti bylo prioritou podporovat další majitele malých podniků a butikových fitness studií, a to jak lokálně, tak po celém světě. Celý tým tak najdete působící na lekcích jógy, pilates, spinningu nebo tance.

KVALITA: MILUJEME FUNKČNOST A DESIGN

Onzie nabízí vysoce kvalitní oblečení na jógu a jiné aktivity. Oblečení je vyrobeno technologií Free-Flow Fabric Technology, díky níž jsou jejich produkty funkční, prodyšné a módní. 

MILUJEME ONZIE NA VERAMIRA

Onzie je světoznámá módní sportovní značka, která proslula svými krásnými vzory, nápaditostí a kvalitou. A my je proto vítáme na Veramira a doufáme, že se vám budou líbit stejně jako nám.

You don't have permission to register